Hondenuitlaatbos

header blok

Contract hondenuitlaatbos.nl.

Vermelding op de kaart bedrijven

 

Periode

Dit contract wordt getekend voor de periode van één jaar. Dit jaar gaat in op het moment dat uw bedrijf vermeld staat op de kaart van www.hondenuitlaatbos.nl. Op het moment dat u staat vermeld zal hondenuitlaatbos.nl een email sturen naar het ingevulde emailadres. Indien dit niet is ingevuld wordt er een brief verstuurd via de post, naar het desbetreffende adres. Na de periode van één jaar wordt uw contract automatisch verlengd. U krijgt een maand van te voren bericht dat uw advertentie afloopt. Wij hanteren geen opzegtermijn. U kunt 1 dag van te voren nog opzeggen. Ook kunt u de automatische incasso terughalen, dit heeft geen consequenties.

Hoe ziet uw vermelding op de kaart eruit:

De vermedling bestaat uit een icoontje dat past bij uw bedrijfstak, op de plaats waar uw bedrijf is gevestigd. Door op het icoontje te drukken verschijnt de naam en het adres van uw bedrijf en een link naar uw website.
U krijgt 1 regel vrije tekst om bij deze advertentie te plaatsen.

Kosten

De kosten voor een advertentie voor de periode van één jaar op de website www.hondenuitlaatbos.nl bedraagt twintig euro, exclusief BTW. Dit wordt d.m.v. een automatische incasso van uw rekening afgeschreven. Door dit contract te ondertekenen geeft u www.hondenuitlaatbos.nl toestemming om per automatische incasso € 24,20 van uw rekening af te schrijven.

 

www.hondenuitlaatbos.nl
Huyekamp 25
6662 EJ Elst.

Contact:
info@hondenuitlaatbos.nl
Bank: SNS hondenuitlaatbos.nl
Elst NL04 SNSB 0921711158.
KVK. 09055457
BTWnr. 1619.96.322.B01


*Uw bedrijf heeft 8 dagen de tijd om terug te komen op het contract en het contract te laten ontbinden.